KC – RA program bevezetése

KC-RA-program

KC – RA program bevezetése

Valósítsa meg az Ismert szállító (KC) program bevezetését a Varius Global Zrt-vel

Miért is jó ez Önnek?

Steril áruja azonnal repülőgépre rakodható eljárási procedúrák kikerülésével!Repülőtéri áruleadásnál elsőbbséget élvez a steril áru:

  • nincs várakozás,
  • nincs köztes le- és felrakodás, árusérülés,
  • mentesül a földi kiszolgálónak fizetendő security költség alól
  • a nem steril áruval rendelkező versenytársainál gyorsabban és olcsóbban juttatja el termékeit a célállomásra
  • folyamatos megtakarítást jelent, csökkenti a biztonsági kockázatot, esetleges leltárhiányt, nem kell költeni a repülőgépen szállítandó áruk sterilizálására

Hogyan jövünk mi a képbe?

Tanácsadóként veszünk részt a minősítés megszerzésének folyamatában. Közösen kidolgozzuk a dokumentációs rendszert és az eljárásrendeket. Segítséget nyújtunk a hatósági képviseletben és hosszú távon fenntartjuk a képességet a törvény által előírt edukálással és a minőségbiztosítási ellenőrzések végrehajtásával. Nem szeretne KC lenni, de szeretne élni az előnyeivel? Ismerje meg a Meghatalmazott Ügynök (RA) programunkat.

Kiknek ajánljuk?

Azon gyártó és logisztikai cégeknek, akiknek nincs lehetőségük vagy nem éri meg a KC program megszerzéséhez szükséges feltételek bevezetése. Ebben az esetben, olyan „meghatalmazott ügynök” minősítésű vállalattal köt szerződést, aki jogosult saját vagy a Megbízó telephelyén árukat átvizsgálni és sterilizálni.

Hogyan lehetséges ez?

A megrendelő biztosítja a feltételeket az átvizsgáláshoz (belépési engedélyek, elkülönített terület, stb.). Jellemzően az áruval kapcsolatos védelmi ellenőrzés az összekészítés előtt kerül végrehajtásra. A csomagolási és szállító járműbe való rakodás közbeni felügyelettel megvalósul az ’átvizsgált státusz’ fenntartása, ezt követően a repülőtérre szállításig szükséges védeni a szállítmányt.

Miért is jó ez Önnek?

  • Az áru a fenti eljárások alapján „secured” státuszban bármely EU-s repülőtéren feladható azonnal repülőgépre rakodható védelmi szempontból a feladó mentesül a földi kiszolgálónak/légitársaságnak fizetendő security költség fizetése alól,
  • ezen felül a képességet nem a Megbízónak kell fenntartania, hanem az átvizsgálást végző „meghatalmazott ügynökön” keresztül biztosítja.
Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen árajánlatot, vagy visszahívást, kollégánk mindenre kiterjedő és pontos tájékoztatást fog adni!